Data-analytiikka

Modernit BI-ympäristöt ja prosessit mahdollistavat vihdoin aidon analytiikan, eli varsinaiseen lähdetietoon/raakadataan perustuvan ilmiöiden löytämisen. Skaalautuvat tallennusalustat ja muistinvarainen käsittely pitää kuitenkin yhdistää datan alkuperäisen merkityksen turvaavaan rakenne- ja metatiedon käsittelyyn. Näihin lähtökohtiin perustuvat Ineon äärimmäisen suorituskykyiset prosessi-, data-  ja henkilötiedon analytiikkapalvelut.

Paketoitujen palveluidemme avulla pääset näkemään ERP-prosessiesi todellisen tilan, suorituskyvyn ja toistuvien häiriöiden data-, käsittely- tai järjestelmäkäyttäytymisen juurisyyt. Näin paljastuu niin järjestelmän todellinen soveltaminen kun siinä käsiteltävän perustiedon kuntoisuus, jolloin vaikuttavia toimenpiteitä voi kohdistaa ja todentaa.

GDPR:n liittyvää henkilötiedon inventointi kyvykkyyttä edustaa eDis-palvelu jolla pystymme myös avaamaan näkymän koko tiedostopalvelusi tai esimerkiksi CRM ja HR tietokantojen tosiasialliseen henkilötietosisältöön, tyyppeihin, ikään ja määrään. Edustamme näillä alueilla markkinoiden johtavaa kyvykkyyttä tarjoten sinulle poikkeuksellista ymmärrystä omasta nykytilastasi. Lisäksi panostamme voimakkaasti ESG:hen liittyvään perustiedon hallintaan sekä ESG-laskentaan liittyvien tiedonkeruupisteiden laajamittaiseen käsittelyyn. Tarjoamme siten poikkeuksellista kyvykkyyttä ESG-ilmentymiin.

Ineo on kehittänyt ja toimittanut prosessi- ja data-analytiikkaan liittyviä ratkaisuja jo lähes kahden vuosikymmenen ajan ja palveluissamme hyödynnämme uusimpia teknologioita kuten Signavio, PoweBi sekä Data platform-välineitä. Metatiedon ohjelmallinen käyttö on oleellinen osa toimintaamme, ja tuemme myös loppuasiakkaidemme ympäristössä tapahtuvaa tapahtuvaa hallinta-asteen ja skaalautuvuuden kehitystä ratkaisuilla kuten SAP Data Intelligence, Azure PurView tai Apache Atlas.

Ask more or request an offer